Hi, How Can We Help You?

Sådan adskiller vi os fra de andre

Et unikt team på den familieretlige arena

Mange af de advokater og jurister der opererer på det familieretlige område, skriver, at de selv har børn og at de derfor ved, hvad der er på spil, når familielivet går i opløsning. Den præmis køber vi ikke. Vi tror ikke, at man reelt kan forstå, hvor indgribende og voldsom en skilsmisse kan føles, før man har stået der selv. Hos Skilmisseforældre er direktør og partner, Michael Hjelvang, en central del af teamet. Michael er selv far og familiemenneske med stort F. Og så mærkede han i 2012, hvad det vil sige, når familielivet ramler. Her blev Michael skilt fra sin dengang 5-årige søns mor, og blev efterfølgende mål for en række alvorlige anklager, der hastigt spredte sig i lokalsamfundet. Inden Michael fik set sig om, befandt han sig i sit livs kamp for sin søns ret til både at have en mor og en far. En kamp, der gav ham et unikt indblik i et system, der til tider kan sættes skakmat, hvis en forælder effektivt ønsker at fjerne den anden fra barnets liv.

Vi har i Skilsmisseforældre bygget vores rådgivning op omkring nogle af de erfaringer, som Michael gjorde sig. Han fortæller blandt andet, at han havde et stort behov for at blive mødt af en rådgiver der, hvor han var – nemlig i sit livs krise, og at han havde brug for en, der både var skarp på juraen og det familieretlige system, men som også kunne træde ind i det smertefulde univers, han bevægede sig i. En som var saglig og nuanceret og som have fokus på barnets tav, men også en der kunne tage handskerne af, når det var nødvendigt. Videre fortæller Michael, at det – da bølgerne gik højest – var svært at overskue at læse breve og aktindsigter fra offentlige myndigheder, at appetitten forsvandt, at dagene blev tunge og at selv et kort opkald fra en advokat kunne give et lyspunkt at gribe ud efter.

Videre er advokatfuldmægtig og partner, Mette Kathrine Larsen, både uddannet jurist og journalist og hendes baggrund i journalistikens verden giver Skilsmisseforældre en anderledes kant.  I de konfliktfyldte sager overvejer nogen, måske som en sidste udvej, at gå til pressen, og hvis du står med det ønske, kan Mette vejlede dig. Videre har Mette som undersøgende journalist og dokumentarist været med til at kaste lys over nogle de sider af det familieretlige system, der har efterladt børn, mødre og fædre i stikken. Hun kender systemet, og de slagsider, der måtte være. Endelig arbejder Mette også som advokatfuldmægtig i Ghiladi Advokater og er stærkt specialiseret i sager om forældremyndighed, bopæl og samvær.

Videre finder du i Skilsmisseforældre også advokat og partner Thomas Kaehne Ghiladi, advokatfuldmægtig Daniela Trabelsi Madsen, stud.jur. Ninna Dorsch og sekretær, Karin Nielsen.

Tilsvarende konstellation og tilbud findes ikke i dagens Danmark.

Tekst til planlægning

Tekst til evaluering

Tekst til håndtering af sagen

Tekst til information

Evaluering & forbedring

Tekst under Evaluering & forbedring

  • Forbindelse på tværs af betalingsnetværk
  • Enigt, krævet forlig
  • Real-time sporing af midler
  • Lave operationelle og likvide udgifter
Resultat

Tekst til venstre for resultatbar